Zapraszam wszystkich profesjonalistów
Zapraszam wszystkich profesjonalistów
Zapraszam wszystkich do czynnego tworzenia naszego forum. Mile widziane wszystkie sugestie dotyczące wyglądu FORUM jego budowy i zasad na nim panujących.
Dla najbardziej aktywnych i udzielających się przewidziane są specjalne rangi.
Dla najbardziej aktywnych i udzielających się przewidziane są specjalne rangi.
O wszelkich wątpliwościach i problemach proszę pisać w odpowiednich działach albo bezpośrednio do mnie na PW (czyli prywatną wiadomość).
Zachęcam wszystkich do promowania naszego forum.
Re: Zapraszam wszystkich profesjonalistów
witam niewiem co jest grane ale chcielismy uczestniczyc na forum profesjonalistow dalismy pod szkolenia temat - nasza reklame moze nie doczytalam regulaminu ale skasowaliscie to to jak ma byc jakas wspolpraca.zajmujemy sie kosmetyka makijazami permamentnymi,tipsami zelowymi akrylowymi na tipsie i formie zdobieniami szkoleniami opalaniem natryskowym kolczykowaniem ciala w studio jest dwukrotny mistrz polski w przedluzaniu i zageszczaniu wlosow warkoczyki dredy,stale prostowanie fryzjerstwo itp wiec mozemy pomoc ale jak jak to kasujecie chyba ze wolicie amatoroa prosze o pomoc jak tu zaistniec 

Rzeczywiście miałem dwa przypadki skasowania posta - jednak nie było to związane ani z regulaminem ani z innego powodu. Nastąpiło to przez przypadek, za pierwszym razem chciałem przenieść post do innego działu i go usunąłem. Za drugim razem zawiódł serwer i forum było chwilowo niedostępne.
Postaram się aby podobne sytuacje nie miały więcej miejsca. Staram się również na bieżąco robić kopię danych, żeby w razie czego odzyskać stracone informacje.
Postaram się aby podobne sytuacje nie miały więcej miejsca. Staram się również na bieżąco robić kopię danych, żeby w razie czego odzyskać stracone informacje.
O wszelkich wątpliwościach i problemach proszę pisać w odpowiednich działach albo bezpośrednio do mnie na PW (czyli prywatną wiadomość).
Kopie bezpieczeństwa ważna rzecz
Trzeba być ubezpieczonym na każdą okoliczność 

oczywiście..
-
- Laik
26/27luty 2012 kamera w moim oku-PROŚBA O USUNIĘCIE;
26/27luty 2012 kamera w moim oku-PROŚBA O USUNIĘCIE;

PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW, KTÓRZY WSZCZEPILI MI w nocy 26/27dnia 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY(mikrokamere) USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do bardzo poważnej operacji urologicznej za granicą) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ.
Nagroda to 30000PLN lub wyższa (do uzgodnienia).
Mój adres E-mail: gentleman24@interia.pl
Numer telefonu: 664709150
Michał K. z Wrocławia

PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW, KTÓRZY WSZCZEPILI MI w nocy 26/27dnia 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY(mikrokamere) USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do bardzo poważnej operacji urologicznej za granicą) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ.
Nagroda to 30000PLN lub wyższa (do uzgodnienia).
Mój adres E-mail: gentleman24@interia.pl
Numer telefonu: 664709150
Michał K. z Wrocławia
mam nadzieje że zdobęde nagrode głowną 
dopiero sie ucze kreowac fryzury

dopiero sie ucze kreowac fryzury

-
- Laik
-
- Laik
Skorzystam 

ja chętnie z tego skorzystam
a ja też mogę skorzystać
a jakie to będą profesjonalisty
a kto według ciebie jest profesjonalista
-
- Laik
Uuu, zapowiada się fajnie, profesjonaliści zawsze robią dobre wrażenie 

na pewno tam się pojawię
i jak z tym jest
Jak ktoś ma oszczędności to spokojnie może pomyśleć o inwestycji , ale pierwsze niech zastanowi się nad przeglądniecie strony praca dodatkowa w domu.