Gdzie naostrzyć nożyczki?!!?
Gdzie naostrzyć nożyczki?!!?
Witam, mam pytanko, gdzie . w okolicach Lublina, najlepiej naostrzyć profesjonalnie nożyczki?!!?
Re: Gdzie naostrzyć nożyczki?!!?
W Rzeszowie był taki pan na placu targowym. Ostrzył wszystko.
Ja niestety dwa razy nacięłam się na ostrzeniu, bo albo przez nieprofesjonalny sprzęt, albo brak doświadczenia ostrzącego zniszczyłam sobie nożyczki. Kiedyś wybrałam te samoostrzące i jestem bardzo zadowolona.
Większość nożyczek w tej chwili jest samoostrząca jednak i tak trzeba je czasem naostrzyć 

O wszelkich wątpliwościach i problemach proszę pisać w odpowiednich działach albo bezpośrednio do mnie na PW (czyli prywatną wiadomość).
Zachęcam wszystkich do promowania naszego forum.
Zachęcam wszystkich do promowania naszego forum.
No tak,ale o wiele rzadziej niż zwykłe nożyczki
Najlepiej będzie poczekać aż odpisze ktoś kto mieszka w Lublinie lub okolicy,albo zapytać na tamtejszym portalu społecznościowym.

wejdz na strone
www.dowa-international.com
wysyka do Londynu i w tydzie nozyczki naostrzone przez japonskich technikow,a ostrzenie odbywa sie na papierze diamentowych.
www.dowa-international.com
wysyka do Londynu i w tydzie nozyczki naostrzone przez japonskich technikow,a ostrzenie odbywa sie na papierze diamentowych.
A jeżeli szukasz takich w pełni profesjonalnych nożyczek,to zapraszam do naszego sklepu,. Napewno znajdziesz coś dla siebie.
- Czarna_kawa
- Laik
- Kontaktowanie:
Profesjonalne ostrzenie nożyczek http://www.dia-stal.pl polecam.
No czyli masz już kilak adresów,możliwe że przyda się ona także pozostałym forumowiczom i ktoś z tego skorzysta. W samym Lublinie chyba nie ma takiej usługi.
W Lublinie niestety nie ma 

-
- Laik
Obawiam się że trzeba kupić nowe nożyczki, mało kto zrobi to dobrze a jak zepsuje to na darmo wydacie pieniądze...
-
- Laik
- Kontaktowanie:
Samo ostrzenie nie jest bardzo drogie, a jeśli kupujemy naprawdę dobre jakościowo nożyczki to bez sensu jest je wyrzucać po pierwszym stępieniu. Można znaleźć warsztaty, gdzie takie usługi są prowadzone i wcale nie jest to trudno znaleźć.
- Twojewlosy.pl
- Laik
- Kontaktowanie:
Nasz sklep oferuje usługę ostrzenia nożyczek w profesjonalnym serwisie.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to koszt wynosi 50 zł + koszt przesyłki 15 zł za odesłanie nożyczek do właściciela
Pozdrawiam !!!
Jeśli ktoś jest zainteresowany to koszt wynosi 50 zł + koszt przesyłki 15 zł za odesłanie nożyczek do właściciela

Pozdrawiam !!!
Lublin? Takie duże miasto i nie ma opcji ostrzenia? Nie chce mi sie wierzyć. Punkty ostrzenia nożyczek często są małe, gdzieś na osiedlach. Może dlatego nikt o nich nie wie?
Ja polecam samoostrzące się nożyczki - raz wydajesz koło tysiaka, problem masz z głowy na lata.
można zaostrzyć u kolesie, który dorabia klucze...ma zawsze szlifierkę, więc bez problemu można to zrobić.
a w okolicach wroclawia lub w samym wroclawiu? wie ktos?
i daj Boże oby te nożyczki potem cięły papier!!!ola88 pisze:można zaostrzyć u kolesie, który dorabia klucze...ma zawsze szlifierkę, więc bez problemu można to zrobić.
-
- Laik
- Kontaktowanie:
Powodzenia życzę potem z takimi nożyczkami.ola88 pisze:można zaostrzyć u kolesie, który dorabia klucze...ma zawsze szlifierkę, więc bez problemu można to zrobić.
W Polsce są 2 lub 3 osoby / firmy które posiadają specjalne maszyny do tego celu. tarcze w takim sprzęcie są konfigurowane odpowiednio do ostrza nożyczek. Jeden szlif i ostrze jak nowe.
Zajmujemy się ostrzeniem nożyczek, także jeśli ktoś z pomorskie lub warmińsko-mazurskiego ma potrzebę naostrzenia, niech się odezwie.
Koszt- 40zł + ew. przesyłka. Dajemy gwarancję na poprawnie wykonany szlif, na profesjonalnym sprzęcie do tego przeznaczonym. Tylko do tego. Kluczami się nie zajmujemy.
- Franczeska
- Laik
No właśnie. Jak można z nożyczkami fryzjerskimi pójść do kolesia ze szlifierką z PRL? Mówimy o laserowej technologii i o kolesiu z kołem...młoda pisze:i daj Boże oby te nożyczki potem cięły papier!!!ola88 pisze:można zaostrzyć u kolesie, który dorabia klucze...ma zawsze szlifierkę, więc bez problemu można to zrobić.
-
- Laik
Moim zdaniem to lepiej kupić nowe... 

Dokładnie!Tekla83 pisze:Ja polecam samoostrzące się nożyczki - raz wydajesz koło tysiaka, problem masz z głowy na lata.
to już teraz standard
zobacz też kredyt hipoteczny poznań
Ostatnio zmieniony 01 mar 2013, 15:36 przez Olanda, łącznie zmieniany 1 raz.
tak samo ostrzące się nożyczki są najlepszą opcją 

nożyczki nei drogie. kupić nowe 

zainwestować raz a porządnie w samo ostrzące się i spokój !