Maszynka Moser primat 1230
Maszynka Moser primat 1230
Witam, czy ktoś kupował już tą maszynkę ze sklepu redvelvet ? Czy oferowana maszynka jest oryginalna ? Jeśli nie jest to czy kupno identycznej maszynki tylko tym razem w sklepie m_fryz jest lepszym rozwiązaniem ?
Re: Maszynka Moser primat 1230
Nie znam sklepu - ale - maszynki były produkowane oryginalnie w Niemczech ale ostatnio trafiały mi się maszynki produkowane na Węgrzech. Jedne i drugie są oryginalne, jednak węgierskie często się psuły dlatego radzę unikać.
Co do oryginalności raczej bym się nie martwił, zawsze masz czas na zwrot 14dni.
Co do oryginalności raczej bym się nie martwił, zawsze masz czas na zwrot 14dni.
O wszelkich wątpliwościach i problemach proszę pisać w odpowiednich działach albo bezpośrednio do mnie na PW (czyli prywatną wiadomość).
Zachęcam wszystkich do promowania naszego forum.
Zachęcam wszystkich do promowania naszego forum.
Dzięki za odpowiedź .Zapewnienia sprzedawcy na stronie to W całości wyprodukowana w Niemczech w 2015 r. Zdaję sobie sprawę z 14 dniowego prawa zwrotu ale po co tracić czas skoro od razu mogę kupić i mieć pewność. Jeszcze jedno pytanie jak rozpoznam, że jest wyprodukowana na Węgrzech po prostu gdzieś na wierzchu Made in Hungary? Kolejna sprawa czy warto dopłacić te 40 zł w sklepie m_fryz żeby mieć ten dodatkowy rok gwarancji?
Zawsze jest napisane Made in... Obejrzyj dokładnie pudełko, gdzieś na pewno znajdziesz 

Sprawdźcie jak zwalczyć zmarszczki w szybki sposób http://www.moje-kreatury.pl/
Ostatnie jeszcze pytanie: Czy to nie jest aż zbyt niska cena - 230 razem z dodatkowymi nasadkami ?