Szukam suszarki, proszę o pomoc
Szukam suszarki, proszę o pomoc
Witam.
Szukam suszarki w cenie do 150 zł. Zależy mi na tym, żeby suszyła włosy bardzo szybko, jak w salonie. Dobrze by było, gdyby w razie możliwości cicho pracowała, jednak to nie jest dla mnie priorytet.
Co możecie powiedzieć o suszarce Fox Smart Front?
Szukam suszarki w cenie do 150 zł. Zależy mi na tym, żeby suszyła włosy bardzo szybko, jak w salonie. Dobrze by było, gdyby w razie możliwości cicho pracowała, jednak to nie jest dla mnie priorytet.
Co możecie powiedzieć o suszarce Fox Smart Front?
Re: Szukam suszarki, proszę o pomoc
Proponuje zajrzeć na nasza stronę,gdzie znajdziesz szereg artykułów fryzjerskich w niższej cenie,w tym także dobrej jakości suszarki,w razie czego zawsze chętnie pomożemy i doradzimy na forum.
Zerknij sobie na ten model:
http://najtaniej.co/produkt/suszarki-do ... d-550.html
Sama używam od jakiegoś czasu. Bardzo dobra suszarka, niezła moc i wiele programów.
Wprawdzie 170 zł tak więc jest odrobinę droższa jednak moim zdaniem warto jest dołożyć i kupić sobie coś naprawdę fajnego .Swoją drogą lubię sprzęt marki Braun ponieważ jeszcze nigdy nic mnie nie zawiodło.
Pozdrawiam.
http://najtaniej.co/produkt/suszarki-do ... d-550.html
Sama używam od jakiegoś czasu. Bardzo dobra suszarka, niezła moc i wiele programów.
Wprawdzie 170 zł tak więc jest odrobinę droższa jednak moim zdaniem warto jest dołożyć i kupić sobie coś naprawdę fajnego .Swoją drogą lubię sprzęt marki Braun ponieważ jeszcze nigdy nic mnie nie zawiodło.
Pozdrawiam.
Jeśli z czymś się borykasz, rozejrzyj się dookoła, a zobaczysz, że wszyscy ludzie z czymś się borykają i że dla nich jest to równie trudne, jak dla ciebie.
- Franciszka
- Mistrz
- Kontaktowanie:
Ja polecam z Philipsa 

A ja nie polecam ani philipsa ani brauna. To nie są profesjonalne suszarki. Szukaj w specjalistycznych sklepach.
Oprócz Mosera, BabylissPRO, Velecta, Valera, GaMa jest mnóstwo mniej znanych marek bijących na głowę marketowe sprzęty:
Ostatnio spotkałem ciekawe suszarki takie jak JRL, Fox, Giurba - szukaj - powodzenia.
I jedna uwaga - jeżeli około 2000W jest upchane w normalnej wielkości suszarce to jest to tylko mało wydajny grzejnik. Wybaczcie ale podany Braun jest suszarką małą więc ma bardzo niską sprawność i choć nie miałem go w ręce to jestem 100% pewien, że nawet nie zbliży się do wydajności 100km/h wydmuchiwanego powietrza - co posiada prawie każdy sprzęt profesjonalny.
Sam używam od 7 lat suszarki babyliss 1900 W i po prysznicu nie muszę używać ręcznika (
). A włosy suszę praktycznie wyłącznie zimnym powietrzem.
Oprócz Mosera, BabylissPRO, Velecta, Valera, GaMa jest mnóstwo mniej znanych marek bijących na głowę marketowe sprzęty:
Ostatnio spotkałem ciekawe suszarki takie jak JRL, Fox, Giurba - szukaj - powodzenia.
I jedna uwaga - jeżeli około 2000W jest upchane w normalnej wielkości suszarce to jest to tylko mało wydajny grzejnik. Wybaczcie ale podany Braun jest suszarką małą więc ma bardzo niską sprawność i choć nie miałem go w ręce to jestem 100% pewien, że nawet nie zbliży się do wydajności 100km/h wydmuchiwanego powietrza - co posiada prawie każdy sprzęt profesjonalny.
Sam używam od 7 lat suszarki babyliss 1900 W i po prysznicu nie muszę używać ręcznika (

O wszelkich wątpliwościach i problemach proszę pisać w odpowiednich działach albo bezpośrednio do mnie na PW (czyli prywatną wiadomość).
Zachęcam wszystkich do promowania naszego forum.
Zachęcam wszystkich do promowania naszego forum.
-
- Amator
Słuszna uwaga,nie są to raczej profesjonalne suszarki i również napiszę to określenie "budżetowe" z racji tego,że mają niższą cenę i również niższą jakość. Zobacz np na suszarki Babyliss lub remingtona bardzo często używane w profesjonalnym fryzjerstwie.
Sama przetestowałam model Philipsa, działa bez usterki siódmy rok
Niestety kupując zwykłe suszarki typowo do użytku domowego nie osiągnie się jakości jak "od fryzjera". Wśród profesjonalnych suszarek fryzjerskich można znaleźć prawdziwe perełki, nawet poniżej 150 zł!
-
- Amator
- Kontaktowanie:
- RedBaron4644
- Amator
Najlepiej kupić sobie drogą suszarkę z Allegro. Powinna ona dać radę!