Jaki szampon proteinowy kupić?
Jaki szampon proteinowy kupić?
Hej
Poszukuje jakiegoś dobrego szamponu proteinowego. Polecicie coś?

Re: Jaki szampon proteinowy kupić?
Twoje włosy są wysuszone, że szukasz takich produktów?
Niestety tak i dlatego wymagają dobrego nawilżenia.
Wydaje mi się, że szampon z jakichś specjalnych ziół by się sprawdził 

A znasz nazwę takiego szamponu, który jest dobry i odżywi włosy ?
Najprędzej to w sklepie internetowym z kosmetykami 

Tulsi << Szybko i sprawnie, kosz takiego szamponu ~15zł.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W kwestii szamponu proteinowego to warto zerknąć także na naszą stronę uRadka.pl gdzie znajdziesz szeroki wybór profesjonalnych kosmetyków oraz pozostałych akcesoriów w niższej cenie.
-
- Laik
Też jestem za Himalają. Super pomaga.
Ja też chętnie kupię taki szampon, po dekoloryzacji i rozjaśnianiu muszę trochę odżywić włosy 

-
- Laik
Szampon proteinowy SESA jest w porządku. Sprzedawany w większych butelkach, do tego wydajny i dobre efekty daje. Jest polecany nawet osobą, które mają problem z łuszczycą.
Z mojej strony polecam ci Himalaya Herbals, Protein Shampoo Extra Moisturizing (Szampon proteinowy intensywnie nawilżający).
Zaspokaja trzy najistotniejsze potrzeby włosów: wzmacnia je, zapobiega wypadaniu i chroni przed negatywnym wpływem czynników zewnętrznych.
Szampon jest bezpieczny dla włosów farbowanych i po trwałej ondulacji.
Szampon zawiera:
- kozieradka i sezam: bogate źródło naturalnych protein,
- melon i aloes: głęboko nawilżające skórę i włosy,
- lukrecję: pobudza porost włosów.
Szampon nanieść na mokre włosy, delikatnie masować włosy i skórę głowy. Pozostawić na 1-2 minuty, następnie spłukać. W razie konieczności zabieg powtórzyć.
Zaspokaja trzy najistotniejsze potrzeby włosów: wzmacnia je, zapobiega wypadaniu i chroni przed negatywnym wpływem czynników zewnętrznych.
Szampon jest bezpieczny dla włosów farbowanych i po trwałej ondulacji.
Szampon zawiera:
- kozieradka i sezam: bogate źródło naturalnych protein,
- melon i aloes: głęboko nawilżające skórę i włosy,
- lukrecję: pobudza porost włosów.
Szampon nanieść na mokre włosy, delikatnie masować włosy i skórę głowy. Pozostawić na 1-2 minuty, następnie spłukać. W razie konieczności zabieg powtórzyć.
-
- Amator
Jeżeli szukasz dobrej jakości szamponu proteinowego w niższej ceni,to warto sprawdzić w hurtowniach z akcesoriami fryzjerskimi,akurat tym zajmujemy się na co dzień wiec służymy swoją radą i pomocą,zapraszamy:)
Taki stan włosów często następuje, gdy kobiety farbują się z ciemnego koloru na jasny. Nie było tak u Ciebie? Na przyszłość proponuję dowiedzieć się, jak wygląda prawidłowy demakijaż włosów http://vitwoman.pl/uroda/prawidlowy-dem ... -i-wlosow/ Można uniknąć zniszczenia włosów.
Proteinowy i zarazem emolientowy jest ten nowy szampon Nivea Targeted.
Ja wiele dobrego słyszałam o szamponach Hair Jazz. To są proteinowe szampony i odzywki wspomagające szybki wzrost włosów. Mają tez dobry skład.
Ja na twoim miejscu stosowałabym raczej naturalne kosmetyki. Sprawdź na www.orientana.pl mają tam spory wybór kosmetyków do włosów.
Osoby lubiące czytać blogi o zdrowiu/urodzie, powinny zaciekawić się stroną https://www.uroda.info.pl/trening-perso ... ym-polega/ ten blog wprowadza coś świeżego na polski rynek, każdy znajdzie na nim jakieś wyjątkowe wskazówki.