Najlepsze ptasie mleczko
Najlepsze ptasie mleczko
Dla mnie tradycyjne waniliowe chociaz cytrynowe równiez mi posmakowało. Jakie Wy lubicie?
Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy.
- dlugowlosa1
- Mistrz
Re: Najlepsze ptasie mleczko
ja też lubię waniliowe ale nie pogardzę nadzieniem czekoladowym.
Uwielbiam waniliowe i kokosowe
mi najbardziej smakuje te z milki. Ich mleczna czekolada...mmmm pycha 

Dzisiaj zrobiłam sobie pewną odmianę i z rana do kawy jadłam ptasie mleczko o smaku śmietankowym. Powiem Ci,że również smaczne.
Dzisiaj zrobiłam sobie pewną odmianę i z rana do kawy jadłam ptasie mleczko o smaku śmietankowym. Powiem Ci,że również smaczne.
-
- Czeladnik
Waniliowe i cytrynowe <3
Może jestem dziwna ale od ptasiego mleczka zdecydowanie wolę ręcznie robione czekoladki które wygladają super a smakują jeszcze lepiej i każda z pralinek ma w sumie inny smak
- dlugowlosa1
- Mistrz
ja jakoś nigdy szczególnie nie przepadałam za ptasim mleczkiem, jakoś nie specjalnie mi smakuje.
Uwielbiam waniliowe.Chociaż jak nie mam ochoty na waniliowe to jeszcze lubię sobie kupic czekoladowe.Jest praktycznie tak samo smaczne jak waniliowe 
Ogólnie jestem niesamowitym łasuchem ale od jakiegoś czasu staram się trzymać dietę tak wiec nie kupuję już tak często gotowych słodyczy jak wczęsniej .Wolę sobie szczerze powiedziawszy sama coś upiec. Pycha jest ten sernik na zimno:
http://www.przepisy.pl/przepis/sernik-na-zimno-5231
Bardzo prosty smaczny. Oraz tak samo lekki i rozpływający się w ustach jak ptasie mleczko.

Ogólnie jestem niesamowitym łasuchem ale od jakiegoś czasu staram się trzymać dietę tak wiec nie kupuję już tak często gotowych słodyczy jak wczęsniej .Wolę sobie szczerze powiedziawszy sama coś upiec. Pycha jest ten sernik na zimno:
http://www.przepisy.pl/przepis/sernik-na-zimno-5231
Bardzo prosty smaczny. Oraz tak samo lekki i rozpływający się w ustach jak ptasie mleczko.

Ja za to uwielbiam czekolade. A odkad przeczytalam artykul http://www.sklep.savpol.pl/blog/zbawien ... olady.html jem jej jeszcze wiecej. Dowiedzialam sie z niego, że ma ona bardzo dobre wlasciwosci dla naszego organizmu.
Jak patrzę na to zdjęcie to mam ochotę zjeść takie ciasto!
ja co prawda ptasiego mleczka nie lubię ale uwielbiam czekoladki, zwłaszcza praliny vobro sa to moje ulubione cukierki do kawy, najbardziej jednak lubię serię frutti di mare 

Najlepsze jest tradycyjne - śmietankowe. Lubię zwłaszcza ptasie mleczko od Wedla 

-
- Laik
- Kontaktowanie: