Pewnie, że tak. Ja sobie lubię urozmaicać do bry sprzęt jakimiś gadżetami, mało tego, mam przy swoim lustrze takie małe, uśmiechnięte nożyczki plastikowe, dla dzici- wszyscy się z tego śmieją;)Saily pisze:W pełni się zgodzę z Pablo12. Matsuzaki co prawda nie używałam, bo uważam to za lekką przesadę, ale dobre (może nawet nie najlepsze na rynku) nożyczki to zdecydowanie podstawa dobrego strzyżenia.
najlepsze nożyczki
-
- Laik
Re: najlepsze nożyczki
Najlepsze nożyczki to ma mój fryzjer co ja go odwiedzam raz w miesiącu i wtedy on potrafi bardzo dobrze mnie obciąć tak na czasie. Ostatnio nawet mi powiedział, że teraz już w modzie nie jest irokez tylko inna jakaś fryzura i on zgodnie z tym mnie obcina.
-
- Laik
Dla mnie niezawodne są TONDEO ZENTAO 

Szukam jakiś bardzo dobrych, sprawdzonych nożyczek, bo mnie o to poprosił kolega spod Radomia, on nie ufa sprzedaży wysyłkowej, a nie chce też w ciemno tym bardziej przyjezzdzać do krk na zakupy. Potrzebuję więc nazwy dobrego sklepu i konkretnego modelu.piechota pisze:Dokładnie, nożyczki to bardzo ważna sprawa. Nie tylko muszą być bardzo dobrej jakości, ale muszą po prostu do nas pasować (jednymi strzyże się nam lepiej, jednymi gorzej)

A chcesz degażówki czy normalne do cięcia? Bo w hurtowniach nie zawsze wychodzi taniej. Są osoby, które sprzedają lokalnie tak jak tu na stronie http://sprzedajemy.pl/lubelskie/krasnik ... -kosmetyka wiadomo, że są droższe i tańsze, ale można się targować co do ceny.
Jaguary są bardzo dobre, nie wiem czy sa jakieś lepsze, tutaj są do porównania różne modele na fryzomani
http://www.fryzomania.pl/category/nozyc ... kie-jaguar
Niektórzy się rzucają na te kolorowe ze wzorkami ale ja wolę tradycyjne, profesjonalne, są droższe ale o niebo lepsze
http://www.fryzomania.pl/category/nozyc ... kie-jaguar
Niektórzy się rzucają na te kolorowe ze wzorkami ale ja wolę tradycyjne, profesjonalne, są droższe ale o niebo lepsze
-
- Laik
Ja pracuję na Fox Master i jestem zadowolona. Już od dawna używam ich i nie miałam żadnych zastrzeżeń:-) są bardzo precyzyjne, a ich czubki, specyficzne, ułatwiły mi nie raz pracę:-) maja one także wyprofilowane ostrze, które podczas pracy posiada na całej długości tę samą skuteczność cięcia, a zarazem ten sam nacisk:-)
-
- Laik
Przy wyborze nożyczek fryzjerskich warto przede wszystkim zwrócić uwagę na to, żeby były ostre i nie strzępiły włosów. Ważne jest, aby cięcie wykonać jednym precyzyjnym ruchem. Podczas użytkowania warto też o nie zadbać, aby służyły w pracy jak najdłużej. Do zabiegów konserwacyjnych nożyczek zaliczamy oliwienie, ostrzenie w specjalistycznych serwisach oraz regulację śruby według indywidualnych potrzeb fryzjera:-)
Nie ukrywajmy że liczy sie budżet,bo nikt nie kupi dobrych nożyczek fryzjerskich za powiedzmy 30-50zł,to mija się z celem,,jakość będzie po prostu kiepska. Zaglądaliście na naszą stronę? Znajdziecie tam szeroki wybór artykułów ,sprzętu fryzjerskiego w niższej cenie.