www.DobrySalon.com
www.DobrySalon.com
Proponujemy darmową stroną dla każdego salonu. Nasze http://www.ForumFryzjerskie.pl zaangażowało się w promocję nowego serwisu, w którym zupełnie za darmo można założyć internetową stronę wizytówkę. Serwis z założenia ma być ogólnopolski i będzie udostępniał wizytówki salonów fryzjerskich, kosmetycznych, paznokciowych itd. Niezdecydowane osoby odsyłam do banera w prawym górnym rogu naszego forum. Można tam się naczytać na ten temat. Osoby zdecydowane zapraszam na stronę główną serwisu http://www.dobrysalon.com do założenia nowego konta.
Re: www.DobrySalon.com
Podoba mi się Wasz pomysł... Bardzo możliwe, że wkrótce się do Was odezwę... Przeglądam tą stronę z komórki a Woła mnie dentysta. PS Druga strona nie działa, jak możesz opisz po krótce
dzięki i pozdrawiam

dzięki i pozdrawiam
a odnośnie Joanny, to przez te reklamy w tv pewnie podniosa ceny z 6zł na 7zł 

Pewnie tak ale dlaczego salon ma ponosić straty?
Nanitta pisze:a odnośnie Joanny, to przez te reklamy w tv pewnie podniosa ceny z 6zł na 7zł
hehe siłą reklamy
nie ma to dobra reklama. miejmy tylko nadzieję, że nie podniosą cen
Ostatnio zmieniony 22 gru 2013, 12:49 przez Diwiksik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Laik
- Kontaktowanie:
Moja propozycja:
depilacja laserowa, bardzo dobry salon
depilacja laserowa, bardzo dobry salon
- Pan Morten
- Laik
Czy ta strona, dla salonu fryzjerskiego jeszcze spełnia swoją funkcję? Jak tam można założyć wizytówkę?
Myślę,że strona jest dobra.Uważam,że spełnia swoją rolę.
Czy ktoś korzystał z taniego wysyłania przez granicę?
Podnajmę 1 stanowisko fryzjerskie w salonie kosmetyczno-fryzjerskim w Krakowie przy ul. Bronowickiej w Krakowie
Cena ze wszystkim to 900zł
Zainteresowanych proszę o kontakt
886 823 157
Cena ze wszystkim to 900zł
Zainteresowanych proszę o kontakt
886 823 157
Też tak sądzę, że wszystko to spełnia swoje rolę i zdecydowanie ta stronka jest przejrzysta i czytelna dla każdego. Po po prostu bardzo dobrze się z niej korzysta od początku wiedziałem, że ona będzie ciekaw i długo na niej pozostanę:) kto tak naprawdę zarządza tą stroną?
-
- Laik
POSZUKUJE CHIRURGÓW-USUWAJĄCYCH MIKROIMPLANTY-NANOBOTY-MIKRO
PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW, KTÓRZY WSZCZEPILI MI w nocy 26/27dnia 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY(mikrokamere) USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do bardzo poważnej operacji urologicznej za granicą) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ.
Nagroda to 30000PLN lub wyższa (do uzgodnienia).
Mój adres E-mail: gentleman24@interia.pl
Numer telefonu: 664709150
Michał K. z Wrocławia

Nagroda to 30000PLN lub wyższa (do uzgodnienia).
Mój adres E-mail: gentleman24@interia.pl
Numer telefonu: 664709150
Michał K. z Wrocławia
Przejrzystość, logiczność, pozycjonowanie, słowa klucze, responsywność, dostępność stron www na aplikacjach mobilnych to podstawowe warunki konieczne do skutecznej reklamy.
Tym bardziej, że ostatnio google zmieniło politykę pozycjonowania stron. Otóż strona www musi posiadać stronę mobilną dla urządzeń, inaczej przepadną w necie.
Nie znam tego sklepu. Znam wiele innych, lepszych.
Jakie są ceny kallosu w tym sklepie? Ktoś z Was suę oirientuje?
Potrzeba gotówki online? - Proficredit.pl - pożyczki online - pożyczki pozabankowe w 15 minut.
Polecam salon Gnatyshyn znajdujący się w Warszawie przy Pasażu Ursynowskim 9. Pracują tam świetni styliści, których kariera jest udokumentowana licznymi nagrodami z konkursów fryzjerskich. Jest to salon z którego klient zawsze wychodzi zadowolony.
Również korzystałam i mogę z czystym sumieniem polecić 

Polecam podobną stronę http://znanystylista.pl/. Jest bardziej przejrzysta, zawiera prawie wszystkie salony fryzjerskie w Polsce, do niektórych można się umówić przez internet!.
-
- Laik
Znam tę stronkę znanystylista.pl i też mogę ją polecić...bardzo czytelna, grafiki stylistów, galerie fryzur no i przede wszystkim możliwość umówienia wizyty on-line! ZNANYSTYLISTA.PL - gorąco polecam!
Wróć do „Regulamin i zasady obowiązujące na ForumFryzjerskie.pl”